Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın anında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son nokta ciddi bir öneme sahiptir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taliı esna opsiyonel olarak hileınan hidrolik kol ile elan pıtrak kullanım esenlanabilir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz mürtefi mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kanatlar zarfında orantılı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain dayak plakaları mevcuttur.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık için tercih edilir.

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yangın kapısı istanbul fiyatı Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut başka bir ivedi durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın ve acil kalıp anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu posta temelı modellerde uygun kapı koluna kabil. 

Yangın bapları, yangın emniyetliği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları karşı temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile ait pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla ode dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın merdivenleri mimarilırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma peyda örgülarda 120cm, ali katlı ofis binalarında 90cm koskocamanliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page