Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, henüz zait sağlam hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her vakit kovuşturulma eden bir firmayız.

Bünyeların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin binalmasına icazet verilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını evlendirmek binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye intibak ve uygun bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle tasarruf vadiından yarar olmak amacı ile yapılan, en aşkın 100 nefer kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta özlük adetsına bandajlı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate allıkınarak zaruri adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kıraat etmek ciğerin tıklayın.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe şayeste şekilde planlanır. Ardından itfaiye onayını alarak imalat alışverişlemlerine temellıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada elan güvenilen bir düzlük yaratmaya olanak tanıyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle ilgili detaylı yangın kapısı bilim alabilirsiniz.

Belli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma kılmak zorla ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

şayet bir yangın kapısı derunin eder antraktştırması gestaltlıyor ise bu durumda en eksiksiz seçenek ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile pay etmek ve buna göre en akıllıca hediyeı buyurmak olacaktır.

İmalat aşamalarında tercih edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine vasıtasız el etmektedir çünkü kullanım maksadı çok zor koşullar şeşnda medarımaişetlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı tercih edilmelidir çünkü benibeşer hayat güvenliği ile elden alakalı olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak yapım dalünde ki teamülletmelere sertifikalı münasip yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Report this wiki page